Üres

Összesen: 0 Ft

Általános szerződési feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Kérjük, amennyiben webáruházunknak vásárlója, illetve felhasználója kíván lenni, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket (a továbbiakban: ÁSZF) és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek minden rendelkezésével egyetért, hiszen az egyes szerződések kötelező érvényű része, továbbá kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken keresse munkatársainkat!

Az ÁSZF az Eladó és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vevő között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően az Eladó Webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos Magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvény könyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

Az ÁSZF hatálya:

A webáruház fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosítsa. Az ÁSZF módosítása a közzétételkor lép hatályba.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által kiadott adatkezelési nyilvántartási szám:

Üzemeltetői adatok:

Cégnév / Név: Kis-Kóbi Bt.

Cím: 4125 Pocsaj, Dózsa György u. 11.

Telefon: +3620/430-9757

E-mail: info@karikasostor.com

Weboldal: http://www.karikasostor.com

Áruház neve: Bohos ostor

Adószám: 21865842-2-09

EU adószám: HU21865842-2-09

Cégjegyzék szám: 09-06-012886

Cégjegyzéket vezető bíróság: Debreceni Hajdú-Bihar megyei Biróság Cégbírósága

Nyilvántartásba vétel dátuma: 2003/11/20

Bankszámlaszám: 11738008 20897226

IBAN Számlaszám:

BIC kód (SWIFT):

Kapcsolattartó neve: Bohos Tamás

Kapcsolattartó telefonszáma: +3620/430-9757

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

A megjelenített termékek a weboldalon keresztül, házhoz szállítással rendelhetőek meg, vagy személyes átvétel lehetséges. A termékekre vonatkozóan a megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt ÁFA mértékét, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját.

Rendelési információk:

A vásárlás, rendelés regisztráció nélkül is lehetséges. Regisztráció esetén a vásárló elfogadja az általános szerződési feltételek tartalmát.

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 08:00-tól 15:30-ig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az a következő munkanapon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden rendelés esetén e-mailben visszaigazolást küld. A teljesítés a visszaigazolást követő munkanapon belül történik. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, egyes esetekben csak illusztráció kerül megjelenítésre. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Rendelés folyamata:

    A kívánt termék(ek) kiválasztása és a kosárba helyezése után a "kosár" oldalon további termékek választhatók a vásárlás folytatása gombbl , vagy tovább a fizetéshez lehetőséggel el lehet kezdeni rögzíteni a megrendelést.
A "Kosár" oldalon felsorolva részletezve látjuk a kiválasztott termékeket.
Majd a fizetés gombra kattintva a fizetés oldalon kitölthatő a számlázási és szállítási cím.
Ez után lehet választani a szállítás módját pl.

 

Webáruházun folyamatos feltöltés alatt áll, de ha mégsem találná meg amit Ön keres, kérjük érdeklődjön a 06-20-430-97-57-es telefonszámon!

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja:

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

Árak:

A feltüntetett vételár (üzembehelyezés nélkül, dobozban történő átadással értendő) mindig bruttó ár, amely az Általános Forgalmi Adót (ÁFA-t) tartalmazza, és magyar forintban értendő( a feltüntetett árak ÁFA-val növelt eladási, illetve egységárak).

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a Webáruház valamely termékére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os, vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

Az esetleges elírásokból, téves műszaki adatokból eredő károkért az eladó nem vállal felelősséget.

A meghirdetett kedvezmény - akció az interneten történő megrendelés esetén, a megjelenéstől a készlet erejéig ill. az áru rendelkezésre állásáig érvényes.

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

A vételár a szállítási költséget nem tartalmazza.

Tulajdonjog fenntartása:

A termék Eladó tulajdonában marad mindaddig, amíg Vevő az összes fizetési kötelezettségének nem tesz teljes mértékben eleget.

Ez idő alatt Vevő nem engedheti át a terméket harmadik félnek és nem veszélyeztetheti más módon Eladó tulajdonát.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Távszerződés:

A szerződés tárgya a webáruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó oldalon tudhatja meg.

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak az e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a webáruház működtetője, valamint a Vevő között az alábbi feltételek szerint:

Az Eladó köteles utánvéttel vagy kiszállítás útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy az Eladó köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Jótállás:

A webáruház a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően biztosít jótállást a termékeire - kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. Jótállási igény teljesítése egyedi elbírálás alapján, és csak a termék rendeltetésszerű használata, illetve beszerelése esetén lehetséges, a vásárlást illetve beszerelést igazoló bizonylat felmutatása ellenében.

Hibás teljesítés esetén a fogyasztó elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha a webáruház számára a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne.

Az elállási jog gyakorlásának szabályai:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog:

. Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ. • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén. • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló rendeletből:

(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát: a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

    a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzése történhet a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt). A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a webáruház a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!).

Adatkezelés:

A webáruház használata során a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. A cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak.

 

A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a www.karikasostor.com bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a info@karikasostor.com e-mail címen. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

Honlap adatai:

A Vevő teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek.

A Vevő által megadott adatokhoz állandó hozzáférhetőségi és helyreigazítási joga van, az aktuális európai és nemzeti törvénynek megfelelően. Eladó nem adja át harmadik fél részére a személyes adatokat, kivételt képez, amikor a harmadik fél Eladó szerződéses alvállalkozója, (pl. futárszolgálat) és a Vevővel kötött vásárlási szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen, továbbá amennyiben ezt törvény vagy a hatóság kötelezővé teszi.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Bohos ostor webáruház általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.